ANTALYA / MURATPAŞA - Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Erasmus+ Proje ekibimizi kurduk ve ilk toplantımızı gerçekleştirdik.

Kas

Öğrencilerimiz 'TOGETHER TO A BETTER TECHNOLOGY' adlı Erasmus projemizle ilgili 'Our School'  filmini yaptılar.

Ekm

Okulumuzun hibe aldığı 3 Erasmus projesi için öğretmenlerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı. Covid-19 sürecinden dolayı toplantı online olarak yapıldı. Toplantıda projeler tanıtıldı, yürütme süreciyle ilgili bilgilendirme yapıldı. Koordinatör öğretmenlerimiz Bengü KAİPER ve Yasemin YAMAN'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

'Güvenli internet kullanımı' konusunda Bilişim Öğretmenimiz okulumuz öğretmenlerine eğitici bilgiler verdi. Tüm öğretmenlerimizin katıldığı toplantının verimli olduğu görüldü. Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

I Challenge The Age With Steam adlı projenin fragmanı

Ekm

Erasmus çalışmalarımız başladı. Öğrencilerimiz fragmanlarımızı hazırlamaya başladı.

Ekm

Okulumuz koordinatörlüğünde yürüteceğimiz Erasmus+ projemiz okulumuza hayırlı olsun.