ANTALYA / MURATPAŞA - Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında düzenlenen 'Beyit Ezberleme' yarışmasında okulumuz 12/B öğrencilerinden Abdulkadir ÖZYER birinci olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında düzenlenen 'Mısra Ezberleme' yarışmasında okulumuz 5/D öğrencilerinden Ceren Su ÇALIŞKAN birinci olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Nis

2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı için ön kayıt ve sınav başvurularımız başlamıştır.  26 mayıs Pazar günü saat 10.00'da sınav yapılacaktır. Geleceği için güzel bir adım atmak isteyen tüm öğrencilerimizi sınavımıza bekliyoruz.

Online başvuru için tıklayınız.

Mrt

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerine 112 Acil Çağrı Merkezinin amacı, görevleri, acil çağrıda bulunacağımız zaman yapmamız gerekenler ve adres bildirimi eğitimi verildi.

Mrt

Projemizin ülkemiz hareketliliği için tıklayınız

May

Erasmus + kapsamında gerçeklesen "I Challenge The Age with STEAM" isimli projemiz ile Polonya Krakow' da hareketliliğimizi tamamladık. Öğrencilerimiz 3D yazıcı ve Robotik kodlama alaninda eğitimlere katıldı ve kültürel faaliyelerde bulundular.

May

Eyl

Erasmus+ kapsamında gerçekleştirdiğimiz 'I Challenge The Age with Steam' isimli projenin çalışmaları için öğretmenlerimiz Yunanistan'ın Volos ve Selanik şehirlerinde proje çalışmalarına katıldılar.